مواد لازم : شیر یک لیتر – شکر یک لیوان – تخم مرغ یک عدد – آرد حدودا یک کیلو گرم – رازیانه یک قاشق مربا خوری – روغن جامد یک قاشق غذا خوری – زرد چوبه یا زغفران دم کرده کمی برای خوش رنگ شدن – نمک یک هشتم قاشق چایخوری – روغن سرخ کردنی یا روغن محلی به میزان لازم برای سرخ کردن برساق
طرز تهیه : برای تهیه نان روغنی برساق ،در ظرفی با حجم مناسب تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید ، سپس مرکز آن را کمی گود کرده و تخم مرغ و شیر را در آنجا می ریزیم و شروع می کنیم به مخلوط کردن تا خمیر یکنواخت و لطیفی حاصل شود . اگر خمیر به دست چسبید ، کم کم به آن آرد اضافه کنید تا حدی که به دست نچسبد و اگر خیلی خشک بود کمی شیر به آن می افزاییم . آن قدر این خمیر را ورز دهید تا کاملا یکدست شود . در مرحله بعد خمیر را در یک کیسه فریزر بپیچید و به مدت چند ساعت در جایی نسبتا خنک بگذارید تا استراحت کند . بعد از این که این چند ساعت سپری شد ، از خمیری که کاملا ور آمده گلوله هایی به اندازه گردو جدا کنید و روی یک سطح صاف و تمیز که روی آن آرد پاشیده اید با وردنه یا با دست تا حدی که زیاد نازک نشود خمیر را باز کنید ،ضخامت حدود سه میلی متر مناسب است . دو طرف این شیرینی ها را در روغن نسبتا داغ سرخ کنید و در پایان کمی شکر روی آن بپاشید . برساق را می توان مستقل یا به همراه چای سرو کرد .
:: برچسبها:
طرز تهیه شیرینی ، شیرینی نان کلوچه ، نان کلوچه کردستان ، حاوی آرد و شیر و شکر ، آموزش شیرینی ، دارای رازیانه ، دستور پخت کلوچه کردستان ,